Daca esti o persoana energica, implicata in ceea ce faci si interactionezi cu usurinta cu ceilalti, atunci locul tau este cu noi, ELB-Medical.

Misiunea noastra este sa schimbam in bine viata oamenilor, sa-i ajutam sa se miste si sa se bucure de viata. Acest lucru se poate realiza doar impreuna, prin implicarea activa a tuturor membrilor echipei, dar si a ta.

Principiile dupa care ne ghidam in lucrul cu pacientii si clientii companiei sunt profesionalismul si empatia.

Respectul si responsabilitatea fata de domeniul de activitate pentru persoanele cu dizabilitati, colegi, companie si parteneri sunt principiile care mentin standardul activitatii companiei impecabil inca de la infiintare.

Indiferent daca esti la inceput de drum si vrei sa iti construiesti o cariera puternica, sau daca ai deja experienta in domeniu, dar iti cauti un loc de munca sigur in care sa poti sa iti valorifici potentialul, ELB-Medical reprezinta cea mai buna alegere.

Aici performanta si evolutia sunt incurajate si rasplatite corespunzator.

Oamenii reprezinta cheia succesului, motiv pentru care se fac permanent investitii in pregatirea si dezvoltarea profesionala a fiecarui angajat. Aici vei gasi oportunitati reale de avansare. Compania noastra este recunoscuta drept etalon in ceea ce priveste eforturile de profesionalizare continua a angajatilor, care la randul lor reprezinta un real sprijin pentru pacientii cu recomandari avizate. Nu in ultimul rand, ELB-Medical iti ofera un loc de munca stabil, intr-o cultura organizationala  sanatoasa.

PROFILUL CANDIDATULUI IDEAL

  • Atitudine si professionalism, ambitie, dedicare, seriozitate, abilitati de relationare si comunicare
  • Orientare spre rezultate
  • Capacitatea de a lucra in echipa
  • Abilitati operare pachet Microsoft Office
  • Respectarea termenelor limita

CE OFERIM?

  • Pachet salarial competitiv
  • Bonusuri in functie de perfomanta
  • Cursuri de specializare

Asteptam CV-urile voastre la adresa office@elb-medical.ro sau completeaza formularul de mai jos. Succes!